2009 m. gruodžio 1 d., antradienis

Lindex triukai

Kaip dauguma vilniečių pašto dėžėje radau Lindex reklaminį bukletą skelbiantį apie 10 ypatingų pasiūlymų per 10 dienų. Nors beveik niekada nežiūriu tokių bukletų, šį kartą lipdama laiptais perverčiau, na ir už vieno iš tų pasiūlymų užsikabinau (pižaminės kelnės). Akcijos pirmą dieną (šeštadienio rytą), maždaug 2 valandos nuo akcijos starto išsiruočiau į parduotuvę. Perėjau parduotuvę, bet apie jokius akcijinius pasiūlymus parduotuvėje nebuvo nė žymės (jokio banerio, jokios pažymėtos lentynos ar pan.). Tuomet labai sunkiai, bet susiradau pardavėją, kurios paklausiau, kur kabo akcijinės pižamos. Pardavėja teatsakė "išpardavėm", aš dar bandžiau reikšti pasipiktinimą tokia akcija (na kaip gali visos prekės būti išparduotos vos parduotuvei atsidarius, kai joje net nelabai buvo žmonių tokiu metu?), bet pardavėja nieko nebesakė. Supratau, kad užkibau ant marketinginio triuko, tik niekaip nesugalvoju, kam reikia įmonei investuoti didžiulius pinigus į reklaminius leidinius, prisivilioti klientą į parduotuvę ir šitaip jį nuvilti, jog tą klientą prarastum amžiams. Bent jau aš po tokių triukų šiam prekiniui ženklui simpatijų nebejaučiu. Mano nuomonę pakeisti galėtų tik, jei Lindex tinkamai ištaisytų savo klaidą ir aš jiems tokią progą daviau, nes parašiau į jų ofisą Suomijoje nusiskundimą. Taigi ar Lindex praras savo klientę ar ištaisys klaidą?

3 komentarai:

  1. hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

    AtsakytiPanaikinti
  2. na, nors ir po ilgo laiko tarpo, bet aš jums atsakysiu :)
    pati tuo metu ten dirbau ir mes tikrai pardavėm visas tas kelnes per pirmas 45min nuo darbo dienos pradžios. žmonės laukė už vartelių dar prieš atidarant parduotuvę...

    AtsakytiPanaikinti
  3. aciu uz komentara ZZP:) na tuomet sakyciau, kad tai buvo sekminga pardavimu kampanija. gaila tik, kad darbuotoja nemokejo graziai paaiskinti ir buti empatiska mano atzvilgiu, tuomet nebutu reikeje nei man kazka rasyti nei kreiptis i ofisa:), ir gaila, kad centrinis ofisas is pirmo karto i mano laiska nesuregavo..

    AtsakytiPanaikinti