2009 m. gegužės 6 d., trečiadienis

Degantis vazonas arba susitvarkyk aplinka


Penktadienį kartu su linksma kompanija jau gerokai vakarop ėjome pro Congress viešbutį (prie žaliojo tilto), eidami pamatėme, kad dega medinis gėlių vazonas, tiksliau jau tiek išdegęs, kad žemės per skylę virsta. Be abejo, mes ramiai pro šalį nepraėjom, puolėm gesinti ir nubėgom informuoti viešbučio personalo. Degimą beveik užgesinom, tačiau aplink vazoną vaizdas buvo nekoks. Atėjęs viešbučio darbuotojas su cigarete burnoj tik kilstelėjo pečiais ir pareiškė, kad vazonas ne jų, o valdiškas (nors stovi vos keli metrai nuo įėjimo į viešbutį), bet pažadėjo visiškai užgesinti. Kitą vakarą vėl ėjome pro šalį. kaip manote, ar aplink vazoną buvo sutvarkyta? ne.. juk vazonas valdiškas...

Teritoriją aplink savo objektą reiktų prižiūrėti, juk išorė tai mūsų vizitinė kortelė, todėl kiekviena detalė gali tapti svarbi. Todėl man patinka mac'donaldo tvarka, jų darbuotojus esu ne kartą mačius vaikčiojant su šluotele aplink savo restoranus. Nors senokai ten nebuvau.. tikiuosi tai daro ir toliau :)

1 komentaras:

  1. Labai gera pastaba, teritorija aplink savo objekta reikia priziureti, siuo atveju, jus puikiai apsitvarkete savo teritorija, nes jei Congress viesbutis nebutu priklijuotas prie jusu namo, snipsta ten butumet puole ta vazona gesinti:)

    AtsakytiPanaikinti