2011 m. birželio 14 d., antradienis

Green Hall restoranas arba labai tikiuosi, kad tai atsitiktinumas

Green Hall pristato save kaip kulinarinių šedevrų, šviežio ir kokybiško maisto specialistus. Man asmeniškai žodis green dar asocijuojasi su sveikesniu maistu. Tad einant į šią vietą lūkesčiai buvo užkelti. Gal dėlto ir nusivylimas buvo didesnis nei einant į kokį Čili (ten bent jau žinai, kad nieko ypatingo tikėtis neverta). Visų pirma nuvylė prastas aptarnavimas: niekas nepasitiko, nesišypsojo, nelaukė. Darbuotojai atrodė lyg po kokio gero tūso: pavargę, tingūs. Negana to, kad atsistoję už baro darbuotojai prie visų klientų žiovavo plačia burna, vienas dar ir sugalvojo pasikrapštyti nosį, o po to su tuo pačiu pirštu (ranka) dėjo klientui į salotas skrebučius.. jei būčiau pamačius tą vaizdelį prieš maistą, tikrai būčiau išėjus.
Na ir keletas žodžių apie maistą: šalta sriuba buvo skani, o pateiktos ale cezario salotos su lašiša buvo labai prastos: toks vaizdas, kad man į lėkštę būtų suvertę visą indelį majonezo, buvo ne salotos su majonezu, o majonezas su salotomis..

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą